zaterdag 4 juli 2015

Hoe maak je een muis beroemd....

De postbode kwam met een wit busje. Uit dat busje kwam een pakketje en in dat pakketje zaten een heleboel boekjes van Benjamin Muis. Hij ligt nu als stapeltje op het halve muurtje van de keuken. Er zijn veel boekjes van dat stapeltje besproken, maar verder moet er nog veel gebeuren Ik moet leren commercieel te denken. Hoe ga ik zorgen dat mensen 'mijn' muis vinden, kopen en lezen... Daar probeer ik creatief in te zijn. Benjamin Muis heeft dus een eigen FB-pagina. Daar was de kleine muis heel opgewonden over. Hij voelt zich heel beroemd. Liken mag!

Om hem nog beroemder te maken heb ik een flyer gemaakt voor boekhandel/bieb/dagverblijf/speelzaal. Mocht iemand denken: Hee, dat is leuk voor... Kopieer hem dan vooral en stuur hem door. Benjamin heeft er in ieder geval heel veel zin in. Hij vindt het ook heel spannend dat hij echt geïnterviewd is. Dit interview komt natuurlijk ook op zijn FB-pagina te staan, maar ook in het echte grote-mensen-nieuws. Jaja, het is een muis met sterallures, maar wel heel lief.

Benjamin Muis gaat naar school

njamin Muis gaat naar school


Geschreven door Cis Linders
Illustraties door Benno Hijl

Benjamin Muis is net vier jaar geworden en mag naar school. Een erg spannende gebeurtenis, waar hij zelfs wakker van ligt. Gelukkig moet hij lachen als hij aan zijn mama denkt, op het hele kleine stoeltje waar ze op mocht zitten bij de kennismakingsdag. Hij valt in slaap en de volgende dag is het zo ver. Benjamin mag naar school!

Graag stel ik als schrijfster, Benjamin verder aan u voor. Natuurlijk zou ik graag zien dat hij op de plank van uw boekwinkel of bibliotheek mag staan. Hij zou zich ook zeer op zijn gemak voelen bij andere kinderen, op dagverblijf, peuterspeelzaal of kleuterschool. Tenslotte is hij een kleine stoere muis, die heel veel avonturen gaat beleven. Naar school gaan is nog maar Benjamins eerste avontuur dat uitgegeven is in boekvorm.

Natuurlijk kunt u Benjamin opzoeken in de webwinkel van uitgeverij Boekscout. U kunt hem daar bestellen. Benjamin wil ook best langskomen om door zijn bedenkster voorgelezen te worden in uw boekhandel, kinderspeelzaal/dagverblijf of bibliotheek. Ik weet zeker dat u hem superlief vindt. Uiteraard is het voorlezen geheel vrijblijvend.

Mijn gegevens: Cis Linders. E-mail: dragonmouse1@gmail.com Tel.: 06 29 26 22 36.
Benjamin Muis heeft zijn eigen Facebookpagina!




De gegevens:
Titel: Benjamin Muis gaat naar school
Auteur: Cis Linders
Aantal pagina's: 30
Geïllustreerd: ja
Uitvoering/formaat: paperback 20 x 20 cm     ISBN: 978-94-0221-773-5
Vaste prijs: € 12.95


Over Boekscout.nl: Boekscout.nl is een uitgeverij in de printing-on-demand-markt. Wij geven boeken uit van auteurs die vaak aan het begin staan van hun carrière. Ons concept maakt het mogelijk om boeken in kleine oplagen tegelijk te realiseren. Daardoor zijn wij in staat de verborgen talenten in Nederland en België op te sporen en hun een kans te geven zich verder te ontplooien. Mocht u vragen hebben over de auteur of over haar boek, dan is uw e-mailtje van harte welkom: info@boekscout.nl.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten